bundesliga

2018.09.18. 18:14

A Leverkusen nem fellebbez a négymeccses eltiltás miatt

A Bayer Leverkusen nem fellebbez labdarúgója, Karim Bellarabi német élvonalbeli bajnokságra vonatkozó négymeccses eltiltása miatt.

A 28 éves német válogatott szélsőnek – akire ráadásként még 10 ezer eurós büntetést is kiróttak hétfőn – amiatt kell bűnhődnie, mert a Bundesliga szombati játéknapján kíméletlen becsúszással sérülést okozott a Bayern München hátvédjének, Rafinhának.

Bellarabit az eset miatt a 80. percben kiállították, míg a 33 éves brazil részleges bokaszalag-szakadást szenvedett, és az összecsapást végül 3-1-re megnyerő bajor klub tájékoztatása szerint több hétig nem futballozhat.

A marokkói származású Bellarabi közösségi oldalán már korábban elnézést kért „felesleges” szabálytalansága miatt csapatától és Rafinhától. Utóbbi Kingsley Coman, valamint szintén a szombati bajnoki összecsapáson harcképtelenné vált Corentin Tolisso után a Bayern harmadik játékosa, aki a mostani szezonban sérült meg – a Bundesligában három fordulón vannak túl a csapatok -, és hosszabb ideig nem állhat Niko Kovac vezetőedző rendelkezésére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában