Forma-1

2018.09.01. 14:01

Vettel volt a leggyorsabb a harmadik szabadedzésen

A négyszeres világbajnok, a Ferrari német pilótája volt a leggyorsabb a Forma-1-es Olasz Nagydíj harmadik szabadedzésén, szombaton.

Monza, 2018. szeptember 1. Sebastian Vettel, a Ferrari német versenyzõje a csapat bokszában a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Olasz Nagydíjának harmadik szabadedzésén a monzai versenypályán 2018. szeptember 1-jén. A futamot szeptember 2-án rendezik. (MTI/AP/Luca Bruno)

A vb-pontversenyben második helyen álló Vettel 81 ezredmásodperccel ért el jobb köridőt, mint a második helyen záró, összetettben vezető, címvédő és szintén négyszeres világbajnok brit Lewis Hamilton (Mercedes). A ferraris csapattárs, a finn Kimi Räikkönen lett a harmadik.

Kisebb meglepetésre a Haas-csapat dán pilótája, Kevin Magnussen végzett a hatodik helyen.

Borítókép: Sebastian Vettel, a Ferrari német versenyzője a csapat bokszában a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Olasz Nagydíjának harmadik szabadedzésén a monzai versenypályán 2018. szeptember 1-jén. Forrás: MTI/AP/Luca Bruno

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában