érvágás

2018.10.30. 15:12

Kidőlt a Real világbajnok védője

Sérülés miatt egy hónapig nem számíthat világbajnok francia hátvédjére, Raphaël Varane-ra a Real Madrid labdarúgócsapata.

Real Madrid's French defender Raphael Varane reacts to fouling Barcelona's Uruguayan forward Luis Suarez during the Spanish league football match between FC Barcelona and Real Madrid CF at the Camp Nou stadium in Barcelona on October 28, 2018. (Photo by GABRIEL BOUYS / AFP)

A Bajnokok Ligája-címvédő spanyol együttes keddi közleménye szerint a 25 éves játékosnak a Barcelonával szemben 5-1-re elveszített vasárnapi bajnokin a jobb combközelítő izma sérült meg, ami miatt várhatóan egy hónapig lesz harcképtelen.

A bajnokságban négy győzelemmel, két döntetlennel és négy vereséggel csupán a kilencedik helyen álló madridiaknál hétfőn menesztették Julen Lopetegui vezetőedzőt. A helyét átmeneti jelleggel a klub korábbi játékosa, a 2016 óta a második csapatot irányító argentin Santiago Solari vette át.

Borítókép: Varane fogja a fejét a Barca ellen

AFP / Gabriel Bouys

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában