a bukik már kirúgatták

2018.10.03. 17:30

Mourinho fizet a legkevesebbet

Az angol labdarúgó-bajnokságban dolgozó húsz vezetőedző közül José Mourinhónak, a Manchester United trénerének az elbocsátását tarja a legvalószínűbbnek az egyik legismertebb angol fogadóiroda.

A William Hillnél 8/11-as oddsszal lehet fogadni Mourinho idő előtti távozására. A portugál szakember 2016 nyarán vette át az MU irányítását – szerződése 2020-ig érvényes -, de a klubnak vele sem sikerült tartósan túljutnia azon a hullámvölgyön, amelybe a legendás Sir Alex Ferguson 2013-as nyugdíjba vonulása óta került. Mourinhóval a kispadon előbb hatodik, majd második helyen zárt az MU, amely a Premier League-ben hét fordulót követően a 10. helyen áll, és legutóbbi négy tétmérkőzéséből egyet sem tudott megnyerni.

A távozóknál Mourinho után Mark Hughes és Neil Warnock következik a sorban 7/1-es oddsszal: a Southampton a 16., míg a nyeretlen Cardiff City a 19. helyen áll a PL tabelláján.

Amennyiben a portugál trénert menesztik a Manchester Unitedtől, a bukmékerek Zinédine Zidane (8/11) érkezését tartják a legvalószínűbbnek, míg Antonio Conte (8/1), Arséne Wenger (10/1), Mauricio Pochettino (14/1), illetve Joachim Löw (16/1) szerződtetését jóval esélytelenebbnek vélik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában