bajnokok ligája

2018.11.28. 23:45

A nyolcaddöntőbe és az Európa-ligába jutott csapatok

Tizenkét csapat biztosította helyét a sorozat nyolcaddöntőjében.

Eindhoven, 2018. november 28. Gaston Pereiro, a PSV Eindhoven és Clement Lenglet, az FC Barcelona játékosa (j) a labdarúgó Bajnokok Ligája ötödik fordulójában játszott PSV Eindhoven - FC Barcelona mérkõzésen Eindhovenben 2018. november 28-án. MTI/EPA/Robin Van Lonkhuijsen

Forrás: MTI/EPA

Fotó: Robin Van Lonkhuijsen

A labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének ötödik fordulóját követően 12 csapat biztosította helyét a sorozat nyolcaddöntőjében, és az is eldőlt, hogy három együttes már biztosan az Európa-liga egyenes kieséses szakaszában folytatja a szereplést tavasszal.

A BL-nyolcaddöntőbe jutott csapatok:

Real Madrid (címvédő, spanyol), AS Roma (olasz), Ajax (holland), Juventus (olasz), Bayern München (német), FC Barcelona (spanyol), Manchester City (angol), Manchester United (angol), Atlético Madrid (spanyol), FC Porto (portugál), FC Schalke 04 (német), Borussia Dortmund (német)

Az Európa-ligában folytatják:

Benfica (portugál), Valencia (spanyol), FC Bruges (belga)

Borítókép: Gaston Pereiro, a PSV Eindhoven és Clement Lenglet, az FC Barcelona játékosa (j) a labdarúgó Bajnokok Ligája ötödik fordulójában játszott PSV Eindhoven – FC Barcelona mérkőzésen Eindhovenben 2018. november 28-án. MTI/EPA/Robin Van Lonkhuijsen

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában