bayern münchen

2018.11.27. 16:27

Hitzfeld kitartana Kovac mellett a Bayern élén

Ottmar Hitzfeld, a Bayern München volt vezetőedzője még bízik a labdarúgócsapat mostani trénerében, Niko Kovacban annak ellenére, hogy egyre valószínűbbnek tűnik: a horvát szakember napjai meg vannak számlálva a bajor klubnál.

„Jönni fog az áttörés. Ismerem Kovacot a svájci-horvát válogatott mérkőzésekről. Ott is jó munkát végzett és bizonyította, hogy jól kezeli a sztárokat” – nyilatkozott a web.de internetes oldalnak Hitzfeld.

„Remélem, hagynak neki időt” – tette hozzá.

Hitzfeld 2001-től 2003-ig edzője is volt Kovacnak a Bayernnél, majd később svájci, illetve horvát szövetségi kapitányként találkoztak egymással.

Kovac a nyáron érkezett a kupagyőztes Eintracht Frankfurttól a Bayern Münchenhez, de a sajtó már arról cikkezik, hogy hamarosan megválik tőle a klubvezetés, miután az együttes 12 forduló után csak az ötödik helyen áll a Bundesligában, s a hátránya kilenc pont az éllovas Borussia Dortmunddal szemben. Hitzfeld a Bayernnel és a Dortmunddal is nyert Bajnokok Ligáját.

Médiainformációk szerint Arséne Wenger, az Arsenal korábbi mestere lehet az utódja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában