csak pletyka?

2018.11.26. 11:50

Wenger nem akármelyik csapat kispadjára ülhet

A Bild című lap szerint Niko Kovac menesztése esetén Arséne Wenger, az Arsenal korábbi mestere lehet az új vezetőedző a Bayern München labdarúgócsapatánál.

5645330 24.09.2018 Soccer coach Arsene Wenger arrives for the Best FIFA 2017 Awards in London, England, September 24, 2018. Alexey Filippov / Sputnik

Az újság hétfőn – forrásmegjelölés nélkül – azt írta, hogy a 69 éves francia szakember neve „egyre gyakrabban kerül szóba” a bajnoki címvédő bajor klubnál. A lap úgy tudja, a Fortuna Düsseldorf elleni szombati 3-3-as döntetlen után „több játékos is kifakadt Kovac ellen”, amikor ő nem volt az öltözőben.

A Bayern elnöke, Uli Hoeness azt mondta, a keddi, Benfica elleni Bajnokok Ligája-találkozón még biztosan a 47 éves horvát tréner ül majd a kispadon, utána azonban ki kell elemezniük, hol is tartanak.

A müncheniek 12 forduló után csak az ötödik helyen állnak a Bundesligában, hátrányuk kilenc pont az éllovas Borussia Dortmunddal szemben.

Arséne Wenger 1996-tól idén tavaszig volt az Arsenal vezetőedzője, jelenleg nincs csapata.

Borítókép: AFP / Sputnik / Alexey Filippov

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában