elpattant idegek

2019.04.02. 13:18

Részegen bunyózott az angol válogatott kapusa

A Premier League-ben szereplő Everton vizsgálatot indított Jordan Pickford, a csapat és az angol válogatott kapusa ellen, mert kocsmai verekedésbe keveredett a hétvégén.

Everton's English goalkeeper Jordan Pickford gestures after the final whistle during the English Premier League football match between West Ham United and Everton at The London Stadium, in east London on March 30, 2019. (Photo by Ian KINGTON / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /

Forrás: AFP

Fotó: Ian Kington

A 2018-as világbajnokság egyik angol hőse a szombati West Ham-Everton (0-2) mérkőzés után hazautazott szülővárosába, Sunderlandbe, hogy másnap ott nézze, ahogy nevelőegyesülete a harmad- és negyedosztályú csapatok számára kiírt kupa (EFL) döntőjében összecsapjon a Portsmouth-szal – írta meg az Origo.

A Sunderland végül tizenegyespárbajban elbukta a Checktrade Trophy-t a Wembleyben, a város nagy része pedig alkoholba fojtotta bánatát, így tett Pickford is.

Az egyik kocsmában több szurkoló is megtalálta és heccelte a láthatóan ittas kapust, aki egy ideig még jól bírta a gyűrődést, látszólag készségesen fotózkodott bárkivel.

Nem sokkal később aztán elszakadt nála a cérna, és az utcán hatalmas bunyóba keveredett, több embernek kellett lefognia, hogy ne szabaduljon el a pokol.

Természetesen az Everton is értesült az eseményekről, a liverpooli klub vizsgálatot indított az ügyben, a játékos komoly büntetésre számíthat, hiszen képi bizonyítékok szólnak ellene.

Borítókép: Pickford még vidáman vigyorgott a West Ham elleni meccsen

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában