új kihívás

2019.07.26. 10:03

De Rossi Argentínába igazolt

Az olasz Daniele De Rossi a Boca Juniors labdarúgócsapatában folytatja pályafutását.

Italian football player Daniele De Rossi walks amid fans upon arrival to sign his contract with Argentina's Boca Juniors and complete his move to the club, at Ezeiza airport in Buenos Aires on July 25, 2019. (Photo by HO / TELAM / AFP) / Argentina OUT / RESTRICTED TO EDITORIAL USE - MANDATORY CREDIT AFP PHOTO / TELAM - NO MARKETING - NO ADVERTISING CAMPAIGNS - DISTRIBUTED AS A SERVICE TO CLIENTS

Forrás: AFP / HO / TELAM

Fotó: AFP

Az argentin klub a közösségi oldalain több képet tett közzé a Buenos Airesbe érkező 36 éves futballistáról, aki számozott, nevével ellátott Boca-pólóval pózolt, és a sajtóhírek szerint az orvosi vizsgálat elvégzését követően pénteken vesz részt az első edzésen, hétfőn pedig hivatalosan is bemutatják.

A 117-szeres válogatott, 2006-ban világbajnok De Rossi a legutóbbi szezon végén, 18 év után hagyta el az AS Romát,

amelyben Francesco Totti visszavonulását követően csapatkapitány lehetett.

De Rossi 616 mérkőzésen 63 gólt szerzett a rómaiaknál, a 2018/19-es szezonban viszont többször volt sérült, ám így is 22 találkozón szerepelt.

A középpályás májusban jelentette be távozását, de azonnal hozzátette: nem áll szándékában visszavonulni, és máshol keres magának új kihívásokat.

Ezt a Boca Juniorsnál találta meg, melynek sportigazgatója, Nicolás Burdisso 2009-tól 2014-ig klubtársa volt az olasz fővárosban. De Rossi új klubjáról annyit mondott: nem akarta abbahagyni karrierjét azzal a sajnálatos érzéssel, hogy nem viselte a Boca Juniors mezét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában