psg

2019.09.03. 11:31

Icardi az utolsó pillanatban csatlakozott a francia sztárcsapathoz

Az argentin Mauro Icardi a Paris Saint-Germain labdarúgócsapatában folytatja pályafutását.

(FILES) In this file photo taken on October 29, 2018 Inter Milan's Argentinan forward Mauro Icardi celebrates after scoring during Italian Serie A football match Lazio between Inter Milan at the Olympic stadium in Roma. - Argentinian forward Mauro Icardi joins the PSG on loan for one year announced the parisian club on September 2, 2019. (Photo by Alberto PIZZOLI / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Alberto Pizzoli

A francia bajnokcsapat tájékoztatása szerint a 26 éves argentin válogatott támadót egy évre kölcsönbe szerezték meg az Internazionalétól. A PSG honlapján kiemelt:

Icardi a klub történetének 16. argentin játékosa lesz.

Icardi 2013-ban igazolt a milánói klubhoz, szerződése 2022-ig érvényes. Az olasz élvonal kétszeres gólkirálya viharos körülmények között hagyta ott az Internazionalét, ahol év elején megromlott a viszonya a klubvezetőkkel, akikkel elhúzódó és eredménytelen tárgyalásokat folytatott szerződése meghosszabbításáról. Icardit emiatt február közepén leváltották a csapatkapitányi posztról, és bár tavasszal még játszott a bajnoki meccseken, a nyári felkészülési találkozókon és a Serie A első két fordulójában nem szerepelt az Internazionale keretében.

A játékos végül beperelte a klubot, mert szerinte hátrányos megkülönböztetésben volt része az elmúlt hónapokban: képét eltávolították a milánói klub reklámkampányaiból, nem vehetett részt a taktikai megbeszéléseken, a csapatfotózáson és a csapatvacsorán, kizárták a közös csoportból az egyik csevegőprogramban, illetve a közös bemelegítés után az első kerettől külön kellett edzenie és a posztspecifikus gyakorlásokon sem lehetett ott.

A beadvány szerint mindezzel sérült Icardi méltósága, becsülete, jó hírneve, illetve személyes és szakmai megítélése.

A La Gazzetta dello Sport olasz sportnapilap szerint a bírósági döntésre két-három hónapot kell várni az ügyben.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában