borussia dortmund

2019.10.21. 17:00

Sancho elkésett, 100 ezer euró csúszott ki a zsebéből

Súlyos büntetést kapott klubjától, a Borussia Dortmundtól Jadon Sancho, mert késve érkezett vissza az angol labdarúgó-válogatottól.

firo: 05.10.2019 Football, Football: 1. Bundesliga, season 2019/2020 SC Freiburg - BVB Borussia Dortmund BVB Jadon Sancho, substitute bench, bench, substitute, reservists, reserve player, | usage worldwide

Forrás: AFP / augenklick/firo Sportphoto / dpa Picture-Alliance

Fotó: Sebastian El-Saqqa

A Bild információi szerint a 19 éves támadóra – akit a kihágás miatt Lucien Favre vezetőedző nem nevezett a Borussia Mönchengladbach elleni szombati rangadóra (1-0) – 100 ezer eurós (33 millió forintos) bírságot szabtak ki. A BVB nem kommentálta az újság értesülését.

„Jadon hamar felnőtt, és talán néha feszegeti a határait – mi pedig azért vagyunk itt, hogy ezeket a határokat újra megszabjuk”

- mondta a hétvégén a dortmundiak sportigazgatója, Michael Zorc.

Hozzátette: Sancho eltiltása csak a Mönchengladbach elleni meccsre vonatkozott, a szerdai, Internazionale elleni idegenbeli Bajnokok Ligája-mérkőzésen már ott lehet.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában