fejsérülés

2019.11.28. 10:00

Szerencsére nincs törés Gulácsi arcán

Az RB Leipzig csapatát irányító Julian Nagelsmann adott tájékoztatást a magyar hálóőr állapotáról.

27 November 2019, Saxony, Leipzig: Soccer: Champions League, RB Leipzig - Benfica Lisbon, Group stage, Group G, 5th matchday. Leipzig goalkeeper Peter Gulacsi (M) leaves the field after a collision with Benficas Vinicius. Photo: Jan Woitas/dpa

Forrás: AFP / DPA / dpa Picture-Alliance

Fotó: Jan Woitas

A Bajnokok Ligája ötödik fordulójának szerdai játéknapján Gulácsi kezdőként lépett pályára a Benfica elleni hazai csoportmérkőzésén. A kapus az 59. percben a vendégek második góljánál sérült meg: a ziccerben kilépő Carlos Viníciusszal ütközött.

A gólszerző térdével fejen találta az elé kivetődő Gulácsit, akit az eset után lecseréltek.

Nagelsmann a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón elmondta: Gulácsi a körülményekhez képest jól van, mindenre emlékszik.

„Nincs törés az arcán, de egy fejsérüléssel mindig nagyon óvatosan kell bánni, így további vizsgálatok várnak rá. Nem jelent problémát, ha Péternek két napot ki kell hagynia”

- mondta az edző.

A lipcseiek a BL-mérkőzés hajrájában 2-2-es döntetlenre mentették a találkozót, az így szerzett egy pont pedig azt jelentette számukra, hogy a klub története során először, az utolsó forduló eredményétől függetlenül továbbjutottak a csoportkörből.

Az RB Leipzig következő mérkőzését szombaton játssza, amikor a Bundesligában sereghajtó Paderbornhoz látogat.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában