begörcsölt a lába

2020.01.23. 17:28

Balázs Attila feladta nyolcaddöntőjét a bangkoki tenisztornán

A 10. kiemelt holland Robin Haaséval (161.) csapott össze, akinek 6:4, 2:1-es vezetésénél jelezte, hogy nem tudja folytatni.

A múlt héten ugyanott tornagyőztes Balázs Attila feladta nyolcaddöntőjét csütörtökön a Bangkokban zajló, 54 ezer dollár (16,2 millió forint) összdíjazású keménypályás férfi challenger-tenisztornán.

Az ATP honlapja szerint a világranglistán karriercsúccsal 112. játékos – a verseny ötödik kiemeltje – második mérkőzésén a 10. kiemelt holland Robin Haaséval (161.) csapott össze, akinek 6:4, 2:1-es vezetésénél jelezte, hogy nem tudja folytatni.

„Görcsölt a lábam, ezért kellett feladnom a meccset” – nyilatkozta. – „Most néhány napra hazautazom, aztán februárban néhány dél-amerikai salakos verseny következik.”

A 31 éves magyar teniszező szombaton megnyerte a hasonló összdíjazású bangkoki viadalt – a thaiföldi fővárosban egymás után két tornát rendeznek -, begyűjtve pályafutása második trófeáját az ATP Tour mögött a második vonalnak számító challenger-sorozatban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában