ufc

2020.01.19. 11:04

Villámgyőzelemmel tért vissza Conor McGregor (videó)

Kevesebb mint egy perc kellett neki az MMA kevert harcművészet legrangosabb szervezetének, a UFC-nek a Las Vegasban rendezett szombati gáláján.

Mixed martial arts star Conor McGregor of Ireland attends a media briefing in central Moscow on October 24, 2019 to announce his next MMA combat schedule on January 18, 2020 in Las-Vegas. (Photo by Kirill KUDRYAVTSEV / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Kirill Kudryavtsev

A 31 éves ír sztár az amerikai Donald Cerrone ellen vívta a főmeccset, amelyet hatalmas érdeklődés előzött meg, ám mindössze 40 másodpercig tartott. McGregor egy összekapaszkodás után térddel, vállal megrendítette 36 éves riválisát, aki egy tiszta fejrúgástól a földre került, ott pedig McGregor lezárta a küzdelmet.

 

Conor McGregor 2016 novembere óta először nyert UFC-meccset. Azóta mindössze két találkozója volt, 2017 augusztusában Floyd Mayweathertől ökölvívásban kapott ki, tavaly októberben pedig az orosz Habib Nurmagomedov győzte le TKO-val az UFC könnyűsúlyú vb-címéért rendezett összecsapáson.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában