manchester united

2020.04.30. 16:30

A legendás 7-es mezszámmal csalogatják Jadon Sanchót

A klub történetében nagy jelentőségű, korábbi klasszisok által viselt legendás hetes mezszámmal is csábítja a United Jadon Sanchót, a Borussia Dortmund angol válogatott labdarúgóját.

This handout photograph taken and released by the UEFA on March 11, 2020, shows Dortmund's English midfielder Jadon Sancho reacting after PSG's second goal during the UEFA Champions League round-of-16 second leg football match between Paris Saint-Germain (PSG) and Borussia Dortmund at the Parc des Princes stadium in Paris. - The match is held behind closed doors due to the spread of COVID-19, the new coronavirus. (Photo by - / GETTY/UEFA / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE - MANDATORY CREDIT "AFP PHOTO / GETTY / UEFA" - NO MARKETING NO ADVERTISING CAMPAIGNS - DISTRIBUTED AS A SERVICE TO CLIENTS

Forrás: AFP / UEFA / GETTY

Fotó: AFP

A Mirror angol napilap információi szerint a manchesteriek továbbra is nagy erőket mozgósítanak az európai átigazolási piac egyik legfelkapottabb játékosának számító 20 éves szélső megszerzéséért. Kiemelték:

az MU-ban kulcsemberként foglalkoztatnák, és már félretették neki azt a hetes számú mezt, amit a klubnál korábban olyan klasszisok viseltek, mint George Best, Bryan Robson, Eric Cantona, David Beckham, illetve Cristiano Ronaldo.

A manchesteri klubot erősítő válogatott társ, Marcus Rashford korábban kifejtette, hogy nagyszerű játékosnak tartja Jadon Sanchót, és örülne a szerződtetésének. Ebben egyetértett Callum Hudson-Odoi is, a Chelsea válogatott támadója ugyancsak szívesen játszana Sanchóval, akit a londoniakkal is hírbe hoztak már.

Bár

a brit sajtó 100 millió fontos manchesteri ajánlatról számolt be

a 2022-ig érvényes dortmundi szerződéssel bíró Jadon Sancho megvételével kapcsolatosan, Ed Woodward, az MU ügyvezető alelnöke a napokban felhívta a figyelmet, hogy a koronavírus-járvány miatt idén nyáron az átigazolási időszak rendhagyó lesz. Hozzátette: a hasonló nagyságrendű átigazolásokról szóló pletykák nem veszik figyelembe azt a pénzügyi realitást, amellyel a futball szembenéz ebben az időszakban.

Hans-Joachim Watzke dortmundi ügyvezető a Bildnek azt mondta:

a tehetősebb klubok ne gondolják azt, hogy a válság miatt „levadászhatják” legjobb játékosaikat,

mert „a piaci érték alatt” egyiküket sem fogják eladni.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában