neki kell döntenie

2020.04.13. 08:37

Miroslav Klose lehet a Bayern München másodedzője

Klose immáron második szezonjában irányít utánpótlás-együttest a münchenieknél, szerződése a szezon végén lejár.

Miroslav KLOSE could become a co-coach at FC Bayern. Archive photo: Miroslav KLOSE (coach M), single image, cut single motif, portrait, portrait, portrait. Soccer U-17: German Bundesliga 1st matchday. FC Bayern Munich (M) - 1.FC Cologne, on June 5th, 2019 FC Bayern Campus | usage worldwide

Forrás: AFP

Fotó: Frank Hoermann

Miroslav Klose lehet Hansi Flick vezetőedző segítője a Bayern München labdarúgócsapatánál.

A 41 éves, játékosként világbajnok Klose éppen a válogatottból ismeri a bajor együttest irányító szakembert, ugyanis Flick a 2014-ben vb-aranyérmes együttes másodedzője volt.

„Régóta ismerem Mirót, tudom róla, hogy hűséges, kedves ember, aki mindenkivel megtalálja a közös hangot. Meglátásom szerint nagy értéke lenne a stábnak”

- fogalmazott a szakvezető a jelenleg a Bayern U17-es csapatát irányító Kloséról. Flick hozzátette, az esetleges váltásról szóló döntést a korábbi csatárnak kell meghoznia.

Klose immáron második szezonjában irányít utánpótlás-együttest a münchenieknél, szerződése a szezon végén lejár. Korábban ideiglenes jelleggel dolgozott Joachim Löw szövetségi kapitánnyal is a német válogatottnál.

Flick múlt pénteken hosszabbított 2023 nyaráig a német bajnokcsapattal.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában