nem csak labdát lopnak

2020.05.15. 09:11

Két NFL-játékost is fegyveres rablás miatt köröznek

A floridai Miramar város rendőrsége kőrözést adott ki az egyaránt a profi amerikaifutball-ligában (NFL) játszó DeAndre Baker és Quinton Dunbar ellen fegyveres rablás gyanúja miatt.

(FILES) In this file photo Deandre Baker #27 of the New York Giants celebrates breaking up a pass intended for Alshon Jeffery #17 of the Philadelphia Eagles during the first quarter at Lincoln Financial Field on December 9, 2019 in Philadelphia. - Florida authorities issued arrest warrants on May 14 for NFL players DeAndre Baker and Quinton Dunbar after they allegedly robbed party guests at gunpoint. Documents posted by the Miramar Police Department say New York Giants cornerback Baker and Seattle Seahawks cornerback Quinton Dunbar are wanted in relation to an incident on May 13 in Miramar, near Miami. (Photo by Brett Carlsen / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP)

Forrás: AFP / GETTY IMAGES NORTH AMERICA

Fotó: Brett Carlsen

A rendőrök tájékoztatása szerint több szemtanú is állítja, hogy a

két futballista és két társuk egy kerti partin kifosztották a vendégeket, több ezer dollárt, illetve karórákat és egyéb értéktárgyakat zsákmányoltak, majd luxusautóikon elhagyták a helyszínt.

A jelentések szerint érkezésükkor

eleve úgy parkoltak le Mercedesükkel, Lamborghinijükkel és BMW-jükkel, hogy azonnal el tudjanak hajtani a rablást követően.

A fegyveres rabláson túl Bakert négy rendbeli fegyverrel okozott súlyos testi sértéssel is vádolják.

A 22 éves DeAndre Baker 2019-ben került az NFL-be, miután a drafton az első kör 30. helyén választotta ki a New York Giants. Első évében csapata mind a 16 meccsén játszott, 15-ször kezdőként és 61 szerelést produkált.

A 27 éves, Bakerhez hasonlóan szélső védő poszton szereplő Quinton Dunbar 2015-ben kezdte NFL-karrierjét a Washington Redskinsnél, melynek egészen idén márciusig a tagja volt. A fővárosból akkor a Seattle Seahawkshoz került. A tavalyi szezonban 11 találkozón szerepelt és 4 labdaszerzése volt.

Forrás: MTI

Borítókép: DeAndre Baker valószínű búcsút inthet NFL-karrierjének

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában