szorítóban

2020.05.25. 17:00

Kiderült, hol lehet a következő Fury-Wilder meccs

Kínában rendezhetik meg a profi nehézsúlyú bokszvilágbajnok Tyson Fury és Deontay Wilder újabb mérkőzését a Boksz Világtanács (WBC) övéért.

British boxer Tyson Fury (L) and US boxer Deontay Wilder exchange punches during their World Boxing Council (WBC) Heavyweight Championship Title boxing match at the MGM Grand Garden Arena in Las Vegas on February 22, 2020. (Photo by John Gurzinski / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: John Gurzinski

A felek harmadik összecsapásának lehetséges helyszínéről a Boxingnews24 adott hírt, a szóba jöhető kínai városok közül a volt portugál gyarmat Makaót említve, amely 1999-ben került vissza Kínához.

A brit címvédő és az ex-világbajnok amerikai Wilder valamikor az év vége felé találkozhat egymással, a pontos dátum még nincs meg.

Kettejük februári meccsén

Fury a hetedik menetben technikai KO-val győzött azok után, hogy első mérkőzésükön, 2018 decemberében döntetlen született.

Korábban Fury kijelentette: karrierje akkor lenne teljes, ha találkozhatna honfitársával, a jelenleg három vb-övet (WBA, IBF, WBO) birtokló Anthony Joshuával. Ha a két brit öklöző megvédi címeit és egymással is megmérkőzik, úgy Lennox Lewis óta először lehet a profi boksz királykategóriájának vitathatatlan világbajnoka.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában