Járvány

2020.05.18. 14:26

Lampard igényt tartana a lejáró szerződésű játékosokra

A PL-klubok hétfőn foglalnak állást abban, hogy visszatérnek-e a csoportos edzésekhez, ami feltétele lenne a bajnokság júniusi folytatásának.

Chelsea's English head coach Frank Lampard salutes the fans after winning the English Premier League football match between Chelsea and Everton at Stamford Bridge in London on March 8, 2020. (Photo by Adrian DENNIS / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /

Forrás: AFP

Fotó: Adrian Dennis

Frank Lampard, a Chelsea vezetőedzője bízik benne, hogy azok a játékosok, akiknek június végén lejár a szerződésük, rövid távra szóló új megállapodást kötnek és náluk fejezik be a labdarúgó Premier League koronavírus-járvány miatt félbeszakadt idényét.

A londoni csapatnál a brazil középpályás Willian és a francia világbajnok támadó Olivier Giroud szerződése jár le a jövő hónap végén és Lampard már csak azért is szeretné, ha a teljes keret a rendelkezésére állna, mert negyedik helyen álló együttese a Bajnokok Ligája-szereplésért küzd.

„Komoly játékosaink vannak ilyen helyzetben, így nyilvánvalóan körültekintően figyelek erre” – fogalmazott a tréner a klub honlapján, hozzátéve, hogy a lejáró szerződésű futballisták nagy szolgálatot tettek a Chelsea-nek és érzelmileg is kötődnek hozzá, de foglalkoztatja őket, hogy mi lesz velük.

„Remélhetőleg rendezni tudjuk a helyzetet, mert ha újra elkezdődik a játék, azt a keretet szeretném látni, amelyik az egész idény során a rendelkezésemre állt” – folytatta.

A PL-klubok hétfőn (ma) foglalnak állást abban, hogy visszatérnek-e a csoportos edzésekhez, ami feltétele lenne a bajnokság júniusi folytatásának.

Lampard hangsúlyozta, hogy az egészség és a biztonság az első, de meg kell próbálni előrelépni, hogy tudjanak tervezni.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában