Járvány

2020.06.13. 13:20

A Liverpool korábbi játékosa szerint csalódás lesz így ünnepelni

A nagyszerű szezon után üres stadionban megnyerni a Premier League-et bizonyára csalódás lesz az FC Liverpool szurkolóinak – véli Steve McManaman, a Vörösök korábbi labdarúgója.

Steve McManaman reacts at the press conference during the official launch of the LFC World Kuala Lumpur in Kuala Lumpur, Malaysia on April 19, 2019. (EyePress Newswire/FL Wong)

Forrás: AFP / FL Wong / EyePress Newswire

Fotó: EyePress News via AFP

A Jürgen Klopp vezette csapat két győzelemre volt attól, hogy 1990 után ismét bajnoki címét szerezzen a klubnak, amikor márciusban a koronavírus-járvány miatt félbeszaladt a szezon. A küzdelmek a jövő hét közepén folytatódnak zárt kapuk mögött, és ha szerdán a Manchester City kikap az Arsenaltól, akkor a Liverpool vasárnap, a városi rivális Everton legyőzésével bebiztosíthatja elsőségét.

„Fantasztikus lesz, ha megtörténik, de a szurkolók nem lesznek ott”

- mondta a BBC-nek a 48 éves McManaman, aki 1989 és 1999 között több mint 270-szer lépett pályára liverpooli színekben.

„Később majd megünnepelhetik rendesen is a sikert, körbemehetnek a városban, mint amikor tavaly megnyerték a Bajnokok Ligáját. De nem lesz ugyanolyan, mintha a drukkerek is ott lehetnének velük az arénában”

- folytatta.

A Liverpoolnak 29 forduló után 82 pontja van, és a végén akár megdöntheti a Manchester City 2017/18-as szezonban felállított 100 pontos rekordját is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában