US Open

2020.08.29. 14:48

Balázs hétfőn, Babos és Fucsovics kedden kezd

Indul a Grand Slam-torna.

Balázs Attila hétfőn, Babos Tímea és Fucsovics Márton pedig kedden kezdi meg szereplését a 140. amerikai nyílt teniszbajnokságon.

A hétfőn elrajtoló Grand Slam-torna honlapja szerint a világranglistán 76. Balázs Attila hétfőn magyar idő szerint 22 óra körül lép pályára kazah Mihail Kukuskin (90.) ellen a 15-ös pálya negyedik mérkőzésén. A 31 éves Balázs első főtáblás meccsére készül a US Openen, ahol eddig csak 2010-ben indult, akkor a selejtező első körében búcsúzott.

A párosban háromszoros Grand Slam- és világbajnok Babos Tímea kapta a legnehezebb ellenfelet a hetedik kiemelt Madison Keys személyében, aki 2017-ben döntőt, 2018-ban pedig elődöntőt vívott New Yorkban.

A világranglistán 13. amerikai 3-1-re áll a 101. helyen álló magyarral szemben, s ötödik csatájukra kedden 23 órától kerül sor a Louis Armstrong Stadionban.

A 84. helyen álló Fucsovics Márton és a bolíviai Hugo Dellien (93.) keddi összecsapásának a kezdési időpontját még nem tették közzé a New York-i szervezők.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában