megműtötték

2020.10.19. 20:15

Kettős kéztörést szenvedett a kerékpáros világbajnok

Az év utolsó klasszikus viadalán Julian Alaphilippe a cél előtt 35 kilométerrel nekiment egy út szélén váratlanul lelassító motorosnak.

Két helyen eltört az országúti kerékpáros világbajnok Julian Alaphilippe keze, miután vasárnap a flandriai körversenyen ütközött egy motorossal.

Az év utolsó klasszikus viadalán a francia bringás a holland Mathieu van der Poellal és a belga Wout van Aerttal együtt szökött, amikor a cél előtt 35 kilométerrel nekiment egy út szélén váratlanul lelassító motorosnak. A 28 éves versenyző óriásit bukott, a kerékpárja messzire repült, ő maga pedig a jobb vállára esett. Alaphilippe feladni kényszerült a versenyt, majd hétfőn megműtötték.

A cyclingnews szakportál idézte a motort vezető zsűritagot: Eddy Lissens – aki korábban a belga rendőrség tagja volt – azonnal bocsánatot kért Alaphilippe csapatától, a Deceuninck – Quick-Steptől közölve, szörnyen érzi magát az eset miatt, amelyhez hasonló húsz év alatt nem történt vele.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában