Bajnokok Ligája

2020.11.23. 13:15

Demiral sem játszik a Ferencváros ellen

A játékos izomsérülést szenvedett a Cagliari elleni szombati bajnokin, és egybehangzó lapértesülések szerint tíz napig nem számíthat a játékára Andrea Pirlo vezetőedző.

Újabb játékos esett ki az olasz bajnok Juventus védelméből a Ferencváros elleni labdarúgó Bajnokok Ligája-mérkőzés előtt.

Merih Demiral, a torinóiak török válogatott középhátvédje izomsérülést szenvedett a Cagliari elleni szombati bajnokin, és egybehangzó lapértesülések szerint tíz napig nem számíthat a játékára Andrea Pirlo vezetőedző.

A Juventusnál jelenleg Leonardo Bonucci és Giorgio Chiellini is sérüléssel bajlódik, így kérdéses, hogy miként áll majd fel a csapat hátsó alakzata a keddi Ferencváros elleni BL-meccsen és a szombati Benevento elleni bajnokin.

A Bajnokok Ligája G csoportjában három forduló után az FC Barcelona vezet 9 ponttal a 6 ponttal álló Juventus előtt, míg a Dinamo Kijevnek és a magyar bajnoknak egyaránt egy pontja van.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában