minden rendben

2020.11.04. 06:59

Sikeres volt Maradona műtétje

Minden idők egyik legjobb labdarúgóját koponyaűri vérzés miatt kellett megoperálni.

Sikeres volt a műtét, amelyet a minden idők egyik legjobb labdarúgójaként számon tartott Diego Maradonán végeztek el koponyaűri vérzés miatt kedden Argentínában.

„Sikerült eltávolítanunk a vérömlenyt. Diego jól viselte a beavatkozást. Már felébredt, és minden rendben van” – mondta sajtótájékoztatóján orvosa, Leopoldo Luque.

Maradona depresszió miatt került be a La Plata-i magánklinikára, ahol vérszegénységet és kiszáradást is megállapítottak nála. Luque még hétfőn azt közölte, hogy háromnapos hidratálásra van szüksége, de nincs vészhelyzetben és bármikor elhagyhatja a kórházat.

A Gimnasia vezetőedzőjeként dolgozó Maradona pénteken ünnepelte 60. születésnapját. Aznap csapata 3–0-ra legyőzte a Patronato együttesét, de a szakember már az első félidő vége előtt távozott a kispadról, ami kérdéseket vetett fel az egészségi állapotát illetően.

A Boca Juniors, a Barcelona és a Napoli legendája 1986-ban világbajnoki címre vezette az argentin válogatottat.

Szerdán délután Lionel Messi, a Barcelona argentin sztárja szívhez szóló üzenetet küldött a lábadozó legendának.

Diego, a világ minden erejét kívánom neked. A családommal együtt szeretnénk mihamarabb egészségesnek látni. Szívből ölelünk írta közösségi oldalára egy régebbi kép kíséretében, amelyen Maradona mellett látható.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában