nem hitték el

2020.12.27. 13:41

Egészen elképesztő dolgot csinált edzésen a Warriors sztárja (videó)

Sorozatban 105! triplát dobott be egy edzésen Stephen Curry, az észak-amerikai kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Golden State Warriors sztárja.

NBA star Stephen Curry of Golden State Warriors attends a press conference for the 2019 Under Armour Basketball Asia Tour in Shanghai, China, 29 June 2019.

Forrás: AFP / Imaginechina

Fotó: Wang Zeshun

A háromszoros NBA-bajnok Chicagóban, a magyar idő szerint hétfő hajnali mérkőzésre készülve mutatta be a hihetetlen dobóteljesítményt a tréning zárásaként.

Az első két hármast még nem rögzítették, de a többi 103-at videofelvétel bizonyítja, melyen a 32 éves játékos az alapvonalnál, a sarokból tüzelve szórja a labdákat a gyűrűbe.

„Azt hiszem, az előző egyéni csúcsa 77 volt, ez kész őrület”

- jelentette ki Steve Kerr vezetőedző. „Ha még létezik a Guinness Rekordok Könyve, akkor ennek a teljesítménynek bele kell kerülnie.”

Az idei szezonban 43 millió dollárt kereső Curry – aki kétszeres világbajnok – jelenleg 2499 triplánál tart az NBA-ben, s az örökranglistán csak Ray Allen (2973) és Reggie Miller (2560) előzi meg őt.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában