átigazolás

2020.12.15. 09:40

Ügynöke szerint Pogba csak nyáron távozhat a Manchester Unitedtől

Ügynöke szerint félreértették a szavait, és a világbajnok Paul Pogba nem a téli átigazolási időszakban, hanem csak jövő nyáron távozhat a Manchester United labdarúgócsapatától.

Manchester United's French midfielder Paul Pogba gestures during the English Premier League football match between Manchester United and Manchester City at Old Trafford in Manchester, north west England, on December 12, 2020. (Photo by Michael Regan / POOL / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /

Forrás: AFP

Fotó: Michael Regan

Mino Raiola a múlt héten még azt mondta a Tuttosport című olasz lapnak, hogy bár a 27 éves világbajnok francia játékos szerződése 2022 nyaráig szól, mindkét félnek az lenne a legjobb, ha már télen elválnának az útjaik. Maga a játékos azóta kijelentette: elkötelezett az MU mellett.

A menedzser most már úgy fogalmazott, hogy januárban nehéz lenne megszervezni egy ilyen „nagy horderejű” klubváltást.

„Már a múlt héten is jövő nyárról beszéltem – nyilatkozott most a Tuttosportnak Raiola. – Ha Pogbáról van szó, nagyon érzékenyek Angliában, talán túl érzékenyek. Nehéz elképzelni, hogy a nagy klubok januárban belevágnának egy ilyen átigazolásba. Majd meglátjuk, mi történik jövő nyáron.”

Pogba 2016-ban, akkor rekordnak számító 105 millió euróért igazolt vissza a Juventustól a Manchester Unitedhez, ahol 2009 és 2012 között már játszott.

Forrás: MTI

Címkék#Paul Pogba

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában