ac milan

2021.01.15. 18:30

Ibrahimovic tárgyalna a folytatásról

Az októberben negyvenéves Zlatan Ibrahimovic a következő idényben is folytatni szeretné labdarúgó-pályafutását, és erről tárgyalásokat tervez az AC Milannal.

AC Milan's Swedish forward Zlatan Ibrahimovic reacts during the Italian Cup (Coppa Italia) round of sixteen football match AC Milan vs Torino on January 12, 2021 at the San Siro stadium in Milan. (Photo by MIGUEL MEDINA / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Miguel Medina

„Amíg jól érzem magam, folytatom” – szögezte le a Corriere dello Sportnak nyilatkozva a svéd csatár, akinek a szerződése a szezon végén jár le a milánói piros-feketéknél.

Ibrahimovic kiemelte: tárgyalni fognak a megújításról.

Hosszú és sikeres pályafutása alatt volt a Malmö, az Ajax, a Juventus, az Internazionale, a Barcelona, a Milan, a Paris Saint-Germain és a Manchester United futballistája, majd a Los Angeles Galaxynál töltött tengerentúli időszak után tavaly januárban tért vissza korábbi együtteséhez, a Milanhoz. Itt előbb fél évre írt alá, majd egy évvel, idén júniusig toldotta meg kontraktusát. Ennek kapcsán úgy fogalmazott: ezzel megőrizte a döntési lehetőség szabadságát.

Ibrahimovic a jelenlegi idényben a combizomsérülése előtt hét mérkőzésen tíz gólt szerzett a Serie A-ban, ezzel

holtversenyben negyedik a góllövőlistán, és komoly szerepet vállalt abból, hogy a Milan vezeti a tabellát.

A svéd válogatottban 2001 és 2016 között 116 mérkőzésen 62 alkalommal volt eredményes, az angolok ellen szerzett távoli ollózós góljával 2013-ban kiérdemelte az év legszebb góljáért odaítélt Puskás-díjat.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában