premier league

2021.01.27. 11:40

Kisebb csoda, de hamarosan visszatérhet a koponyatörést szenvedett játékos

Nuno Espirito Santo, a Wolverhampton Wanderers labdarúgócsapatának vezetőedzője szerint elképzelhető, hogy már a most zajló szezonban visszatérhet a pályára a november végén koponyatörést szenvedett Raul Jimenez.

Forrás: AFP / POOL

Fotó: Michael Steele

A szakember úgy nyilatkozott mexikói játékosának állapotáról, hogy napról napra érezhető a javulás, és pozitívan tekintenek a visszatérésére még a 2020/21-es idény zárása előtt. Santo kifejtette:

nemcsak őt, hanem az orvosi stáb tagjait is meglepik a játékoson elvégzett tesztek eredményei.

Hozzátette: továbbra is türelmesnek kell azonban lenniük, és nem szabad siettetniük Jimenez visszatérését. A 29 éves futballistát a csapat fontos játékosának tartja, akire majd csak akkor számít újfent, ha teljesen egészséges állapotban lesz.

Raul Jimenez november végén, az Arsenal elleni bajnoki mérkőzés ötödik percében szenvedett koponyatörést, miután egy szögletet követően ütközött David Luizzal.

A mexikói légiós eszméletlenül terült el a földön, ápolása közel tíz percig tartott, oxigént is kapott, végül hordágyon vitték le a pályáról.

A kórházban kiderült, hogy koponyatörése van, ezért megműtötték.

A futballista az előző szezonban 17 góllal segítette csapatát, amely a hetedik helyen zárta a Premier League-et. A Wolverhampton jelenleg 19 meccsen szerzett 22 pontjával a 14. helyet foglalja el a tabellán, szerda (ma) este pedig a Chelsea vendégeként lép pályára.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában