Bajnokok Ligája

2021.02.16. 23:47

Barcelonai Mbappé-gála után előnyben a PSG

A franciák kényelmes helyzetből várhatják a párharc visszavágóját, amelyre március 10-én kerül sor a Parc des Princes-ben.

Az FC Barcelona főként Kylian Mbappé mesterhármasa révén 4-1-re kikapott hazai pályán a francia Paris Saint-Germaintől kedden a labdarúgó Baj Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén.

A kieséses szakasz nyitónapján a házigazdák Lionel Messi 11-esével kerültek előnybe a sérült Neymart nélkülöző PSG ellen. A franciák öt perccel később Mbappé révén egyenlítettek, a világbajnok csatár a térfélcsere után is betalált, majd Moise Kean fejesével már 3-1-re vezettek a vendégek.

A „kegyelemdöfést” is Mbappé adta meg a 86. percben, így a franciák kényelmes helyzetből várhatják a párharc visszavágóját, amelyre március 10-én kerül sor a Parc des Princes-ben.

A PSG először nyert a Camp Nouban, a két sztárcsapat 12. találkozója után a mérlege immár 5 barcelonai és 4 párizsi siker mellett 3 döntetlen.

nyolcaddöntő, első mérkőzés:

FC Barcelona (spanyol) – Paris Saint-Germain (francia) 1-4 (1-1)

gól: Messi (27. – 11-esből), illetve Mbappé (32., 65., 86.), Kean (70.)

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában