nba

2021.04.21. 08:17

Az utolsó másodpercek döntöttek a Clippers javára

A Los Angeles Clippers egy ponttal győzött a Portland Trail Blazers vendégeként az észak-amerikai kosárlabdaliga (NBA) keddi rangadóján.

A kiélezett meccset Paul George 4.8 másodperccel a vége előtt értékesített büntetői döntötték el. A Clippers olimpiai bajnoka 33 pontot dobott, és az utóbbi hét mérkőzésén hatodszor ért el legalább 32 pontot.

Sacramentóban a kaliforniai enyhítések nyomán először engedtek be nézőket a szezonban, és a Golden 1 Centerben mintegy 1600 járványügyi dolgozó látta, amint a kedvencek kikapnak a sereghajtó Minnesotától. A Timberwolves kilenc triplát szórt a nyitónegyedben, és összesen 18-ig jutott. A pontgazdag találkozón már a félidőben 74-74 volt az állás.

A keleti második Brooklyn főként Kyrie Irving 32 pontjával nyert New Orleansben, melyek közül nyolcat az utolsó percben dobott. A sztárjai közül a sérült Kevin Durantet és James Hardent is nélkülöző Nets remekül ellensúlyozta a hazaiaknál a palánkszaggató zsákolásokat bemutató Zion Williamson 33 pontos erődemonstrációját.

Eredmények:

Atlanta Hawks–Orlando Magic 112–96

New York Knicks–Charlotte Hornets 109–97

Portland Trail Blazers–Los Angeles Clippers 112–113

Sacramento Kings–Minnesota Timberwolves 120–134

New Orleans Pelicans–Brooklyn Nets 129–134

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában