rb leipzig

2021.04.29. 15:30

Hivatalos: Jesse Marsch lesz Gulácsiék edzője

Hivatalossá vált, hogy a nyáron Jesse Marsch, a Red Bull Salzburg vezetőedzője veszi át a három magyar labdarúgót foglalkoztató RB Leipzig irányítását.

PHOTOMONTAGE: Jesse Marsch is apparently the new head coach of RB Leipzig. The American comes to the Saxons from Red Bull Salzburg. Archive photo: coach Jesse MARSCH (Salzburg) on the sidelines, half-length portrait, football Europa League, intermediate round, Eintracht Frankfurt (F) - FC Salzburg (Salzburg) 4: 1, on February 20, 2020 in Frankfurt / Germany. vǬ | usage worldwide (Photo by Elmar Kremser/SVEN SIMON / SVEN SIMON / dpa Picture-Alliance via AFP)

Forrás: AFP / SVEN SIMON / dpa Picture-Alliance

Fotó: Elmar Kremser

A német Bundesligában második helyen álló klub – amelynek kötelékében Gulácsi Péter, Willi Orbán és Szoboszlai Dominik is ott van – csütörtökön hivatalos honlapján jelentette be, hogy a 47 éves amerikai szakember váltja Julian Nagelsmannt, aki a Bayern Münchennél folytatja edzői pályafutását.

Marsch 2023 júniusáig szóló szerződést kötött a salzburgiak „nagytestvérével”, ahol újra együtt dolgozhat Szoboszlai Dominikkal, aki a télen csatlakozott a német gárdához, de sérülése miatt még nem mutatkozhatott be.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában