elmaradt a nagy meccs

2021.06.30. 12:38

Beperelték Mike Tysont, amiért nem állt ki Holyfield ellen

A bokszmérkőzéseket szervező Triller promóciós társaság beperelte Mike Tysont, amiért a profi ökölvívás korábbi nehézsúlyú világbajnoka nem állt ki egy másik élő legenda, a szintén amerikai Evander Holyfield ellen.

3244992 11/28/2017 Boxer Mike Tyson at the Synergy Global Forum. Kirill Kallinikov/Sputnik (Photo by Kirill Kallinikov / Sputnik / Sputnik via AFP)

Forrás: Sputnik/AFP

Fotó: Kirill Kallinyikov

A bírósági procedúra alapját az a 25 millió dollár képezi, amelyet Tyson kapott annak fejében, hogy ringbe száll a szintén ex-világbajnok Holyfielddel – jelentette az IBT (Immortal Boxing Truth) amerikai Youtube-csatorna.

A tervezett bemutató meccs áprilisban lett volna esedékes, ám a perlők szerint Tysonék egyoldalúan elálltak az összecsapástól.

Evander Holyfield (balra) és Mike Tyson
Fotó: Bilgin Sasmaz / Anadolu/AFP

Ryan Cavanaugh, a Triller vezérigazgatója kijelentette: annak kimondását is el akarja érni a bíróságon, hogy Tyson a jövőben csakis cégük jóváhagyásával vehessen részt bemutató mérkőzéseken.

Az 55 éves Tyson 2005-ben vonult vissza a profi boksztól, majd tavaly novemberben visszatért a szorítóba, ahol döntetlennel zárult nyolcmenetes csatát vívott Roy Jones Jr.-ral, egy másik volt világbajnok, szintén veterán öklözővel.

Címkék#Mike Tyson

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában