Konferencia-liga

2021.07.29. 20:09

Kettős győzelemmel továbbjutott az Újpest

Az Újpest 3-1-re nyert a liechtensteini FC Vaduz vendégeként a csütörtöki visszavágón a labdarúgó Konferencia-liga selejtezőjének a második fordulójában, így kettős győzelemmel jutott be a harmadik fordulóba.

Eschen, 2021. július 29. Tunahan Cicek, az FC Vaduz (k) és Nikola Mitrovic, az Újpest játékosa (b) a labdarúgó Konferencia Liga selejtezõjének második fordulójában játszott FC Vaduz – Újpest FC visszavágó mérkõzésen Eschenben 2021. július 29-én. MTI/EPA/Keystone/Michael Buholzer

Forrás: MTI/EPA/Keystone

Fotó: Michael Buholzer

A MOL Magyar Kupa-győztes újpestiek kapujából kikerült az első meccs hajrájában nagyot hibázó Banai, a helyén Pajovic védett. A Vaduz az első perctől támadóan lépett fel, és hét perc után előnybe is került. A magyar együttes jó ideig nem találta a hazaiak játékának ellenszerét, támadásai esetlegesek voltak, de a játékrész derekán a Pauljevic felrúgásáért megítélt büntetőt Tallo magabiztosan értékesítette. A folytatásban enyhe mezőnyfölénybe került Michael Oeninnig csapata, de ezt nem tudta újabb gólra váltani.

A fordulás után Beridze szép kapáslövésével szinte azonnal megszerezte a vezetést az Újpest, ettől láthatóan megnyugodott a fővárosi együttes, amely Onovo nagyszerű távoli találatával a hajrában még növelni is tudta az előnyét.

A magyar csapat a második félidőt végig uralva, összességében magabiztosan került egy lépéssel közelebb a főtáblához, amelyhez még két kört kellene sikerrel venni.

Az Újpest a következő körben a svájci FC Basel és az albán Partizani összecsapásának továbbjutójával játszik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában