bayern münchen

2021.09.16. 13:20

Goretzka nagyon jól érzi magát Münchenben

További négy évvel, 2026-ig meghosszabbította az eredetileg a mostani idény végén lejáró szerződését Leon Goretzka, a Bayern München német válogatott futballistája.

firo: Fuvuball: Football: 05.09.2021 Lv§nderspiel, national team WM qualification Germany - Armenia 6: 0 Leon Goretzka, half figure, gives, one, interview (Photo by firo Sportphoto/Marcel Engelbrec / augenklick/firo Sportphoto / dpa Picture-Alliance via AFP)

Forrás: AFP / augenklick/firo Sportphoto / dpa Picture-Alliance

Fotó: Marcel Engelbrec

„Az elmúlt három évben mindent megnyertünk a csapattal, de még ennél is jobb lenne, ha megismételnénk ezeket a sikereket. Ez nemcsak egy kiváló és profi klub, hanem családias is. Nagyon boldog vagyok, hogy sikerült hosszabbítanunk” – mondta a 26 éves futballista, aki alapember a bajorok középpályáján.

Goretzka 2018-ban a Schalkétól érkezett a müncheniekhez, 118 tétmérkőzést játszott a csapatban, 25 gólt szerzett. Három bajnoki címet, két Német Kupát és Bajnokok Ligáját nyert az együttessel.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában