nem adta fel

2021.09.08. 11:30

Jövőre visszatér sokak kedvenc teniszezője

Kétéves kényszerpihenő után jövőre visszatér Juan Martin Del Potro, az argentinok Grand Slam-bajnok teniszezője.

Spain's Feliciano Lopez returns against Hungary's Marton Fucsovics during their men's singles first-round match at the ATP Fever-Tree Championships tennis tournament at Queen's Club in west London on June 19, 2019. (Photo by Glyn KIRK / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Glyn Kirk

A US Open 2009-es győztese a 2019-es londoni tornán vált harcképtelenné – eltört a térdkalácsa a Queen's Clubban –, és azóta három térdműtéten esett át, legutóbb idén márciusban operálták meg.

„Hiszek abban, hogy ez az időszak is véget ér egyszer” – jelentette ki a 32 éves játékos.

„A hozzáállásom egyben üzenet a gyerekeknek és világszerte a sportolóknak, hogy sosem szabad feladni.”

Del Potro jelenleg New Yorkban tartózkodik, és a napokban ütögetett kicsit a legendás John McEnroe-val az egyik edzőpályán.

„Jó újra itt lenni, és nagy élmény Johnnal teniszezni. Részben miatta jöttem most ide, jövőre viszont már főszereplőként szeretnék visszatérni”

– tette hozzá a riói olimpia ezüst- és a londoni játékok bronzérmese, akinek van gyakorlata a sérülés utáni visszatérésben, ugyanis csuklóműtétjei miatt csaknem három évet hagyott ki.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában