NHL

2021.10.31. 21:17

A Boston Bruins megszakította a Florida Panthers győzelmi sorozatát

A szétlövésben mindhárom Panthers-játékos hibázott, így a második bostoni próbálkozó, Charlie Coyle döntött.

A Boston Bruins otthon szétlövés után 3-2-re legyőzte a Florida Pantherst az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) szombati játéknapján, a vendégcsapat nyolc győzelem után először szenvedett vereséget a most zajló szezonban.

A szétlövésben mindhárom Panthers-játékos hibázott, így a második bostoni próbálkozó, Charlie Coyle döntött.

A hajrában 1:17 perc alatt szerzett két góllal a New Jersey Devils 4-2-re nyert a Pittsburgh Penguins vendégeként. A Devils harmadik gólját Jesper Bratt büntetőből szerezte három perccel a vége előtt, majd Andreas Johnsson üres kapus góllal zárta le az összecsapást.

Gabriel Landeskog két góllal és két gólpasszal a Colorado mind a négy találatából kivette a részét, csapata 4-1-re győzte le a vendég Minnesotát.

Torey Krug 48. percben emberelőnyben szerzett találatával a St. Louis 1-0-ra múlta felül a Chicagót, a Blues kapujában Jordan Binnington 25 védéssel zárt hibátlanul, NHL-karrierje során kilencedik alkalommal, a 2019/20-as szezont követően először. A St. Louis hetedik mérkőzésén hatodszor nyert. A Blackhawks kilencedik fellépését követően is nyeretlen, ezeken hetedszer a rendes játékidőben maradt alul, így még pontot sem szerzett.

Jacob Markström a csütörtöki játéknapot követően a szombatin sem kapott gólt, a Calgary pedig ismét 4-0-ra nyert: két napja a Pittsburgh, ezúttal a Philadelphia volt az „áldozat”.

A 31 éves svéd kapusnak – aki a Flyers ellen 20 védéssel zárt – ez volt pályafutása 11. shutoutja a ligában, a mostani szezonban a harmadik. A Flames nyolcadik mérkőzésén hatodszor nyert, méghozzá sorozatban, és csak egy meccsen nem szerzett pontot.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában