la liga

2021.10.03. 16:15

Simeone: eddig Messi jelentette a különbséget

A korábbi években Lionel Messi jelentette a különbséget az FC Barcelona és az Atlético Madrid között – vélekedett a fővárosi futballklub szombati 2-0-s sikere után a vezetőedző Diego Simeone.

Diego Simeone of Atletico de Madrid during the La Liga match between Atletico de Madrid and FC Barcelona at Wanda Metropolitano Stadium in Madrid, Spain. (Photo by DAX Images/NurPhoto) (Photo by DAX Images / NurPhoto / NurPhoto via AFP)

Forrás: AFP / NurPhoto / DAX Images

Fotó: NurPhoto via AFP

„Ez volt az első alkalom, hogy Messi nélküli Barcelona ellen játszottunk” – utalt a tréner a nyáron a Paris Saint-Germainhez igazolt argentin klasszisra, aki 30 egymás elleni bajnokin 26-szor vette be az Atlético kapuját, ezzel csupán a Sevilla (30) és a Valencia (27) ellen szerzett több gólt.

„A korábbi találkozók nem sokban különböztek a mostanitól, leszámítva azt, hogy Messi nem volt itt” – erősített rá Simeone.

A fővárosiak Thomas Lemar találatával szereztek vezetést, majd a 2014-től tavalyig Barcelonában futballozó Luis Suárez vette be egykori csapata kapuját. Ezzel az uruguayi csatár mind a 31 rivális kapujába betalált, amely ellen pályára lépett a spanyol élvonalban.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában