Premier League

2023.04.10. 16:03

Vizsgálat indul a partjelző ügyében, miután könyökkel megütötte a Liverpool védőjét (videó)

Vizsgálat indul Constantine Hatzidakis asszisztens ügyében, miután a partjelző könyökkel megütötte Andy Robertsont, a Liverpool védőjét a vendég Arsenal elleni vasárnapi angol labdarúgó bajnoki mérkőzés szünetében.

A Liverpool FC német menedzsere, Jurgen Klopp (j) nézi, ahogy a negyedik hivatalos játékvezető, Craig Pawson (k) Constantine Hatzidakis vonalbíróval beszélget az angol Premier League Liverpool–Arsenal labdarúgó-mérkőzésén Liverpoolban, április 9-én

Forrás: AFP

Fotó: Paul ELLIS

A videófelvételek alapján a játékos a félidőben reklamált a gyepen az öltöző felé tartó Hatzidakisnál, aki erre könyökkel visszacsapott, és eltalálta Robertson fejét. A futballista sárga lapot kapott a reklamálásért.

 Az angol szövetség játékvezetői testülete közölte, hogy kivizsgálja az esetet. Később a közleményében azt írta: nem fogja jelölni Hatzidakist egyetlen mérkőzésre sem addig, amíg a vizsgálat le nem zárul.

A Liverpool úgy játszott 2-2-es döntetlent az éllovas Arsenallal, hogy a vendégek 28 perc után már 2-0-ra vezettek. A hazaiak a 42. percben szépítettek, a 87.-ben pedig egyenlítettek.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában