Félreértés

2023.06.01. 22:09

A PSG cáfolja, hogy Messi távozik a klubtól

Lionel Messi távozik a Paris Saint-Germain labdarúgócsapatától Christophe Galtier vezetőedző szavai szerint. A tréner állítását a nap folyamán a klub cáfolta.

MW

A Paris Saint-Germain argentin támadója, Lionel Messi 2023. június 1-jén, a Clermont elleni labdarúgó-mérkőzés előtt

Forrás: AFP

Fotó: FRANCK FIFE

A szakember csütörtökön újságíróknak beszélt arról, hogy az argentin futballista szombaton, a Clermont elleni bajnokin lép utoljára pályára a csapatban.

"Abban a kiváltságban volt részem, hogy a világ valaha volt legjobb játékosát edzhettem. Ez lesz az utolsó mérkőzése a Parc des Princes-ben, és nagyon remélem, hogy meleg üdvözlésben részesül" - mondta a tréner.

A PSG nem sokkal később cáfolta a vezetőedző Messi távozásával kapcsolatos szavait.

"Christophe Galtier nem egészen helyesen fogalmazott. Úgy értette, hogy a Clermont elleni meccs lesz az utolsó ebben a szezonban Messi és a PSG számára" - áll a PSG közleményében.

A nemzetközi sajtóban már május elején hírt adtak a hétszeres aranylabdás, decemberben világbajnoki címet nyert argentin játékos távozásáról. Az átigazolási ügyekre specializálódott, általában jól értesült Fabrizio Romano akkor azt írta, hogy Messi édesapja, Jorge Messi már egy hónappal azt megelőzően közölte a döntést a párizsi klub vezetőivel.

A 35 esztendős sztárnak júniusban jár a le a szerződése a PSG-nél, így ingyen távozhat.

Messi 2021 augusztusában hagyta el előző klubját, az FC Barcelonát - amelynek 2000 óta volt a tagja - és igazolt a Paris Saint-Germainhez, amellyel tavaly és idén is francia bajnokságot nyert.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában