PSG

2018.07.20. 12:10

Átigazolásával kapcsolatban nyilatkozott Neymar

Neymar csütörtökön bejelentette, hogy továbbra is a Paris Saint-Germain labdarúgócsapatában folytatja a pályafutását.

Brazilian PSG's footballer Neymar Junior, arrives to participate in the charity auction of the Neymar Jr. Institute in Sao Paulo, Brazil on July 19, 2018. / AFP PHOTO / NELSON ALMEIDA

Fotó: AFP

„Folytatom, szerződésem van a PSG-vel. A kihívás miatt vagyok itt, ez nem változott meg a fejemben” – mondta a brazil támadó Sao Paulóban, a Fox Sports-nak adott interjúban. Hozzátette: szerinte csak a sajtó kapta fel azt a témát, hogy a Real Madridba igazolna Cristiano Ronaldo pótlására.

A 26 éves futballista kifejtette, továbbra is jó a viszonya a francia klub vezetőivel. Mint mondta, nagyon sikeres szezont vár, amelyben újabb trófeákat akar gyűjteni, szerinte erre minden esélyük megvan, mert a keret nagyon erős.

A brazilok vb-negyeddöntős búcsúja óta először nyilatkozó Neymar elárulta, gratulált klubtársának, Kylian Mbappénak, aki a francia válogatottal világbajnok lett, s megjegyezte, többször beszélt a vb legjobb fiatal játékosának választott csatárral a torna alatt. Azt is elárulta: még mindig szomorú, hogy a Selecaóval már a nyolc között kiesett a vb-n.

Neymar szót ejtett a PSG egyik nyári igazolásáról is, megtiszteltetésnek nevezte, hogy egy csapatban futballozhat a Juventustól érkezett olasz kapussal, Gianluigi Buffonnal, akinek nemcsak pályafutását, hanem emberi kvalitásait is méltatta. Úgy vélte, a 2006-ban világbajnok hálóőr tapasztalata sokat segíthet a PSG-nek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában