bayern münchen

2020.10.26. 13:40

Idő előtt visszatért a csapathoz Gnabry

Feloldották a karanténkötelezettségét, így Serge Gnabry is részt vett a Lokomotiv Moszkva elleni keddi labdarúgó Bajnokok Ligája-mérkőzésre készülő Bayern München hétfői edzésén.

17 October 2020, North Rhine-Westphalia, Bielefeld: Football: Bundesliga, Arminia Bielefeld - 1st FC Bayern Munich, 4th matchday, Schüco Arena. Serge Gnabry of Bayern runs onto the pitch before the game. Photo: Martin Meissner/AP-Pool/dpa - IMPORTANT NOTE: In accordance with the regulations of the DFL Deutsche Fußball Liga and the DFB Deutscher Fußball-Bund, it is prohibited to exploit or have exploited in the stadium and/or from the game taken photographs in the form of sequence images and/or video-like photo series.

Forrás: AFP / AP-POOL / dpa Picture-Alliance

Fotó: Martin Meissner

A német válogatott támadó a múlt héten elkapta a koronavírust, így az első fordulóban, az Atlético Madrid ellen nem játszhatott. Házi karanténba vonult, most azonban már csatlakozott társaihoz, miután az elmúlt napokban elvégzett összes teszt negatív eredményt mutatott nála.

„A müncheni egészségügyi hatóság azt gyanítja, hogy a múlt keddi teszt hamis pozitivitást mutatott, ezért feloldotta a karantént a játékos esetében”

- közölte a klub.

A Bayern hétfőn délután repül Oroszországba, s közvetlenül a keddi mérkőzés után hazai is indul.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában