buckingham palota

2018.06.16. 16:59

II. Erzsébet eddig csak Dianának engedte azt, amit most Meghan hercegnének

A protokoll szerint egyelőre fenségnek kell szólítania a királynőt, ám egyre bizalmasabb a kapcsolatuk.

Britain's Queen Elizabeth II reacts as she travels with Chinese President Xi Jinping to Buckingham Palace in London, in the horse-drawn Diamond Jubilee State Coach on October 20, 2015, following the Chinese president's ceremonial welcome on the first official day of a state visit. Chinese President Xi Jinping arrived for a four-day state visit as the government of Prime Minister David Cameron seeks stronger trade ties with the world's second-largest economy. AFP PHOTO / POOL / RICHARD POHLE / AFP PHOTO / POOL / RICHARD POHLE

Fotó: AFP

Harry herceg újdonsült neje olyat tehet, amit előtte csak Dianának engedtek meg: mamának szólíthatja II. Erzsébet királynőt. Meghan látszólag nagyszerűen kijön a királyi családdal, még az uralkodónőt is könnyedén megnevettette az első közös hivatalos útjukon Cheshire-be – írja a Borsonline.

A protokoll szerint egyelőre fenségnek kell szólítania a királynőt, ám a Mirror információi szerint egyre bizalmasabb a kapcsolatuk, így talán nem kell sokat várni rá, hogy megengedjék neki, mint egykor Erzsébet menyének, Dianának, hogy mamának szólítsa.

A legközelebbi barátok és rokonok egyébként Lilibetnek becézhetik a királynőt.

Borítókép: AFP/Richard Pohle

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!