Mamma Mia!

2018.06.16. 20:40

Meryl Streep kimaradt a musical folytatásából

A második rész idén nyáron érkezik a mozikba, a hivatalos előzetesek már futnak, és ha hihetünk a szemünknek, valaki nagyon fog hiányozni.

Már csak néhány nap, és ismét robban az ABBA-bomba: érkezik a mozikba a 2008-as film folytatása. Egyetlen szépséghibával: a korábbi főszereplő nem látható a trailerben – írja a Borsonline.

Nincs e sártekén olyan ember, aki ne ismerne legalább egy, de inkább egy tucat ABBA- slágert. Nem csoda, hogy tíz évvel ezelőtt a Mamma Mia! című musicalfilm az egész világot megbolondította. Lehetett imádni és utálni is, de aligha volt olyan szerelmespár, aki akkortájt legalább egyszer ne nézte volna végig, ahogy az aprócska és festői görög szigeten Sophie három lehetséges jelölt közül megpróbálja kiválasztani az igazi apját, miközben szerelmével az esküvőjükre készülnek, majd ne könnyezte volna meg, ahogy mégsem ment férjhez.

A musicalt kétségkívül az ABBA-slágerek tették vonzóvá, ám a történet fabatkát sem ért volna a főszereplő, Mery Streep csodálatos játéka nélkül. Ő egyébként a filmben maga adja elő a legendás dalokat. A második rész idén nyáron érkezik a mozikba, a hivatalos előzetesek már futnak, és ha hihetünk a szemünknek, valaki nagyon fog hiányozni: maga Meryl Streep, vagyis Donna.

A történet nagyjából ott folytatódik, ahol 2008-ban véget ért, a boldogító nemek kimondása után az Amanda Seyfried alakította Sophie várandós, ennek örömére újra összehívja a szigetre há­rom lehetséges jóképű apajelöltjét: Pierce Brosnant, Colin Firth-t és Stellan Skarsgårdot. De felbukkan Cher is, aki nem kifejezetten hízelgő szerepet kapott: 72 évesen játssza el a 68 éves Meryl édesanyját.

Buliból, slágerekből idén sem lesz hiány, visszarepülünk 1979-ig, megismerve a fiatal főszereplőt, a fiúkat, akik közül az egyik teherbe ejtette Donnát. Bár Meryl Streepről egyetlen kockát sem láthatunk az előzetesben, a rajongók még reménykedhetnek a szereplésében, mert a forgatáson ott volt, néhány lesifotó készült róla.

Borítókép: Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!