régi-új szerelem

2018.03.24. 21:56

Titokban találkozott Brad Pitt és Jennifer Aniston

George Clooney szervezésében újra találkozott egymással a kétezres évek álompárja.

US actor Brad Pitt and his wife Jennifer Aniston arrive for the official projection of US director Wolfgang Petersen's (5R) film "Troy" , 13 May 2004, at the 57th Cannes Film Festival in the French Riviera town. Hollywood took over the French Riviera today as Brad Pitt and his co-stars of the epic movie arrived to present their 175 million dollar (147 million euro)-plus swords-and-sandals feature, being shown out of competition, in the blaze of Cannes publicity.

Forrás: AFP PHOTO

Fotó: BORIS HORVAT

Újra összejön a kétezres évek álompárja? Már eddig is pedzegették, hogy valami jó is kisülhet abból, hogy Brad Pitt és Jennifer Aniston is szingli lett. A sztárpár annak idején – öt év házasság után – 2005-ben szakított, mikor Angelina Jolie belépett a képbe. Most, hogy Brad és Jennifer újra egyedülállók, jó esély van rá, hogy felveszik egymással a kapcsolatot, sőt, a brit Metro értesülései szerint már meg is tették az első lépéseket.

A portál szerint egy nagyon nyugis, nagyon titkos találkán vett részt a két sztár, és ebben Brad barátjának, George Clooney-nak is benne van a keze. A lapnak nyilatkozó informátor szerint Jen és Brad nagyszerűen érezte magát a titkos légyotton, azonnal megtalálták a közös hangot, olyan volt, mint a régi szép időkben.

Jennifer két év házasság után hagyta el Justin Theroux-ot néhány hete, Pitt ellen pedig másfél éve nyújtotta be a válókeresetet Angelina Jolie, az ő válásukat még nem véglegesítették.

Borítókép: Brad Pitt és Jennifer Aniston a 2004-es Cannes-i Filmfesztiválon

Forrás: AFP/Boris Horvat

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!