Döntetlen

2020.09.17. 14:47

Történelmi pillanatnak lehettek szemtanúi a countryzenei díjátadó résztvevői

Carrie Underwood és Thomas Rhett megosztva kapta az Év előadójának járó idei amerikai countryzenei díjat.

Carrie Underwood amerikai énekes-dalszerző a sajtószobában tartott fotózáson, miután átvette a kedvenc női countryművésznek odaítélt elismerést az Amerikai Zenei Díjak átadási ünnepségén a Los Angeles-i Microsoft Színházban 2018. október 9-én.

Forrás: MTI/EPA

Fotó: Nina Prommer

Az amerikai countryzenei akadémia (Academy of Country Music ACM) csütörtökre virradó éjszaka a countryzene fővárosában, Nashville-ben tartott díjátadóján vehette át az elismerést a két amerikai énekes.

Döntetlen volt, ez az első alkalom, hogy ilyen történt

mondta a díjátadó házigazdája, Keith Urban.

Underwood volt az egyetlen nő, akit jelöltek ebben a kategóriában. A két győztesen kívül jelölt volt még Luke Bryan, Eric Church és Luke Combs. Utóbbi végül hazavihette az év művészének járó elismerést, Maren Morris lett az év női művésze.

Az ACM díjait idén 55. alkalommal adták át. Eredetileg a showt áprilisban Las Vegasban tartották volna, a koronavírus-járvány miatt azonban szeptemberre halasztották. A nézők nélkül megrendezett, a CBS csatorna által közvetített gálán három nashville-i helyszínen számos countrysztár lépett fel.

Borítókép: Carrie Underwood amerikai énekes-dalszerző a sajtószobában tartott fotózáson, miután átvette a kedvenc női countryművésznek odaítélt elismerést az Amerikai Zenei Díjak átadási ünnepségén a Los Angeles-i Microsoft Színházban 2018. október 9-én

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!