Nyereményjáték

2017.03.12. 20:58

1 milliót is nyerhet a Vas Népével!

Megyei körkép - Minden olyan olvasónk, aki áprilisban előfizetője a Vas Népének, esélyes arra, hogy megnyerje a számos ajándék egyikét vagy akár a fődíjat, az 1 millió forintot.

Vas Népe

Április 27-én, a nyereményjáték sorsolásán minden kiderül.Már megszokhatták kedves olvasóink, hogy egy évben több alkalommal is szeretnénk játékra invitálni Önöket, hol kisebb, hol nagyobb ajándékokért. A legújabb, Most nagyot szakíthat a Vas Népével! elnevezésű játékunk is megmutatja, hogy érdemes előfizetőnknek lenni, hiszen kis szerencsével Öné lehet játékunk fődíja vagy az értékes nyereményeink egyike. És hogy mi a fődíj?

Nem más, mint 1 millió forint bankkártyán. Az 1 millió forint mellett kisorsolunk még öt wellnesspihenést, tíz Dolce Gusto kávéfőzőt és húsz unisex bőr pénztárcát is. Nem kell mást tennie, mint március 13-ától öt héten keresztül minden hétfőn és csütörtökön kivágni a lapból egy sorszámmal ellátott kupont, azt felragasztani a napilapban a játék ideje alatt, hétfőnként megjelenő kupongyűjtő szelvényre, megadni az adatait és beküldenie terjesztési irodánk címére.

Most nagyot szakíthat a Vas Népével - nyereményjáték Pannon Lapok Társasága Kiadói Kft. Vas megyei terjesztési iroda SZOMBATHELY Pf. 121 9701 Fontos, hogy a kivágott kuponokkal együtt, a beazonosíthatóság miatt, a játékosnak a szelvényen feltétlenül meg kell adnia nevét, címét és telefonszámát, e nélkül érvénytelen a nyereményszelvény. És mivel egy szelvényre csak öt kupont kell felragasztania, meg is duplázhatja a nyerési esélyét.

Utána csak dőljön  hátra,  és várja a jó szerencsét, hátha Ön lesz az a szerencsés, akinek az ölébe pottyan az 1 millió forint.Beküldési határidő: 2017. április 20. Sorsolás: 2017. április 27. Mindenki nyerhet, aki áprilisban (a sorsolás hónapjában) előfizetéssel rendelkezik. Játsszon és nyerjen velünk! Szakítson Ön is nagyot a Vas Népével!

A résztvevők a játékkal kapcsolatos további információért a 94/999-120-as telefonszámot hívhatják, hétfőtől péntekig 8 és 16 óra között.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!