Olimpia

2016.08.18. 10:01

Azt hiszed, hogy az olimpikonok nem emberek? Akkor tévedsz!

A riói ötkarikás játékokon megannyi szemet és szívet gyönyörködtető pillanatban volt eddig is részünk. Ebből szedtek össze egy csokorral az alábbi videó készítői.

Pungor Csaba

Mulatságos és szívszorító jelenetekkel tarkított az idei olimpia. Bizonyára mindenki fel tudna sorolni pár olyan érdekességet, amely Rióhoz köthető. Elég, ha a súlyos sérülésekre gondolunk, például arra a kerékpárosra, aki a nedves úton elesett, vagy a súlyemelőre, akinek a karja nem bírta a terhelést. Persze a fájdalom mellett más meghökkentő dolgokat is átéltek a sportolók. Elég az egyiptomi sportolóra gondolni, aki nem fogott kezet riválisával.

A kellemetlen pillanatokat azért képesek oldani a sztárok. Ebben élen jár Kenderesi Tomi sajtbureszes beszólása. Mosolyt csalt az arcunkra az is, amikor vívás közben elhagyta az egyik versenyző a mobilkészülékét.

Nézzük, hogy eddig milyen élményekkel gazdagodhattunk az olimpia időszaka alatt... " target="_blank">Ide kattintva láthatja a videót>>

Címkék#olimpia

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!