Olvasó

2006.07.05. 02:29

A városban jól szervezetten működik a prevenciós munka

Valóban ilyen súlyos a helyzet? Hát igen, a cikket olvasva még nekem, aki a cikk alapját szolgáltatta, is sötétnek tűnik. De talán mégsem. Végiggondol ...

Mórocz Zsolt

Valóban ilyen súlyos a helyzet? Hát igen, a cikket olvasva még nekem, aki a cikk alapját szolgáltatta, is sötétnek tűnik. De talán mégsem. Végiggondolva a teljes tájékoztatómat (amit az önkormányzat felé tettem) nem, egyáltalán nem. A beszámoló elején (nem felmérés) szerepel, hogy az adatok nem pontosak, mivel akár több száz kilométeres körzetből is járnak gyerekek a középiskolákba. Akkor már nem is a szentgotthárdi ifjúságról szól a cikk. Hol szerepel a beszámoló vége? Nagyon sok ember mennyi mindent megtesz a gyerekek érdekében. Gondoljunk csak az iskolabüfék egészséges kínálatára. A városban jól és szervezetten működő prevenciós munkákra, mint pl. a dohányzás megelőzése, drog-prevenció. Kézzel foghatóbb az allergia megelőzése, parlagfű-mentesítés. Hát igen, írjunk rosszat, de írjuk meg a jót is. Hisz a szülők számára szörnyű képet festünk saját gyermekeikről, és mint szülő, számomra is rossz (a részben) saját szavaimat így olvasni. Talán a legfőbb tanulság mindannyiunk számára "teszünk valamit, azt pontosan, még pontosabban tegyük".

Veszelovics Tímea

városi védőnő

Veszelovics Tímea

városi védőnő

városi védőnő

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!