Olvasó

2013.08.01. 14:48

A biciklisekkel is foglalkozhatnának a rendőrök

A Vas Népe olvasóinak sms-eiből.

– Két bliccelő utas miatt egy buszsofőr elbocsátva! Az ellenőrök jól teljesítettek itt is, meg akkor is, amikor a tanulót Ausztriában hagyták, kizárva az utazásból. Bravó, Vasi Volán! (0620-805-6522)

– Értékelném, ha a rend őrei következetesebbek lennének a lámpa nélkül, összevissza biciklizőkkel szemben. Már-már közveszélyesek. (0670-538-1535)

– T. Illetékesek! Meddig kell még eltűrni a Váci Mihály u. 63. lakóinak a ház, a Fortuna ABC és az italdiszkont előtt szeszes italt fogyasztók szemetelését, trágárkodását, hangoskodását? Ezek az italozók a ház erkélyei alatt és a bokrokban végzik kisebb-nagyobb szükségleteiket. Ezzel szennyezik és bűzösítik a közterületet. Miért nem büntetik őket? (0630-345-0434)

– Szüleim nevében szeretnék köszönetet mondani a magyarlaki polgármester, Monek Gyula, a tűzoltóparancsnok Dancsecs Imre és a két tűzoltó, Krajczár Zsolt és Horváth László szakszerű és gyors segítségéért a hétfői vihar után! (0630-359-3277)

– A parkolóőr az autómat lefényképezi, csomagot nem rak rá, a felszólító csekk tízezer forint. Bementem, azt mondták, hogy a csekket a kezembe adták, amiről jegyzőkönyv készült. Azt megmutatni nem tudták. Ha feljelentem őket, addigra csinálnak – ez volt a válasz! (0670-658-7602)  

– Okosítson ki valaki! Végez a gyerek, állása nincs, mert nincs nyelvvizsgája. A Klebelsberg központ visszadobja a jelentkezését. A nyelvvizsga elérése röhej 80 fős csoportban! Fizesse azt is a család! Miből? Bursából? Ami nem járt, mert férjem előzőleg vállalkozó volt, azóta munkanélküli. Mit akar lenyúlni még az állam?! Nyugdíjtakarékosság, családi pótlék, életbiztosítási adókedvezmény, adójóváírás, minimálbér adója stb. Egy keresetből neveljünk unokát? Vagy a káderezés után megy csak minden. (0630-494-0218)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!