Olvasó

2015.04.02. 12:22

Nem mindenki utálja a matekot: 60 vasi gyerek versenyzett Szombathelyen

Negyedik alkalommal rendezték meg a Bolyai SZEMA, azaz Szerethető Matematika Vas megyei csapatversenyt Szombathelyen.

12 középiskola 20 csapata szerepelt (3 tanuló/csapat), 9 csapat a szakközépiskolai és 11 csapat a szakiskolai kategóriában, 15 felkészítő tanár volt jelen.

A szombathelyi Herman Ottó Szakközépiskola, a csepregi Nádasdy Tamás Közgazdasági, Informatikai, Műszaki Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium (a tavalyi győztes csapatok iskolái), valamint a Nyugat-magyarországi Egyetem Regionális Pedagógiai Szolgáltató és Kutató Központ szervezésében. A szervezésben segít Tóthné Nagy Emese a III. Béla SzKIK igazgatója (mint ötletgazda intézmény), illetve Zsiros Péter és Bodáné Szendrő Mónika, akik az előző évi versenyen is szervezők voltak. A zsűri elnöke Zsiros Péter (Premontrei gimnázium) volt, a tagok: tagok: Bodáné Szendrő Mónika, Ernyey Krisztina, Németh Gábor, Vargyas László és Mákosné Mikos Eszter matematikatanárok (HBSZ, Nádasdy, Herman, Herman és III. Béla SzKIK).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!